Make File List neukládá "Line"
Make File List neukládá "Line"
Mystlím tím ten text podle kterého se generuje řádek filelistu. Po každém spuštění SS je to pořád prázdné. Používám manuální ukládání konfigurace, automatickou mám vypnutou. Mám pocit, že v předchozích verzích to ukládal 

Last edited by JayBee on 09 Mar 2006, 09:15, edited 1 time in total.
-
- ALTAP Staff
Jde o položku konfigurace, takže pokud konfiguraci neukládáte, je to takto v pořádku. Neuvědomuji si, že bychom v této oblasti něco měnili.
Pokud jde o "neukládání" konfigurace, nepomohlo by Vám toto vlákno?
http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=337
Pokud jde o "neukládání" konfigurace, nepomohlo by Vám toto vlákno?
http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=337
Make File List
Prosím někoho o vyzkoušení. Třeba to dělá jen u mně. Takže:
1 ) Ctrl+M
2 ) Do řádku "Line" zadat třeba: "$(FileName)$(CRLF)" (Destination nechat na Clipboard)
3 ) Potvrdit <OK>
4 ) Ctrl+M
5 ) Zkontrolovat jeslti je řádek "Line" vyplněn (u mě jo
)
6 ) Uložit konfiguraci (pokud je vypnuto autosave konfigu)
7 ) Vypnout SS
8 ) Zapnout SS
9 ) Ctrl+M
10 ) Co máte v řádku "Line"? (Já nic
)
1 ) Ctrl+M
2 ) Do řádku "Line" zadat třeba: "$(FileName)$(CRLF)" (Destination nechat na Clipboard)
3 ) Potvrdit <OK>
4 ) Ctrl+M
5 ) Zkontrolovat jeslti je řádek "Line" vyplněn (u mě jo

7 ) Vypnout SS
8 ) Zapnout SS
9 ) Ctrl+M
10 ) Co máte v řádku "Line"? (Já nic

-
- ALTAP Staff
Exportujte prosím konfiguraci pomocí Options > Export Configuration, zabalte ji například do 7-Zipu a pošlete ji na jan.rysavy@altap.cz. Původně jsem špatně pochopil problém.
Nemáte náhodou v adresáři Salamandera soubor CONFIG.REG, takže by docházelo k automatickému importu konfigurace během startu?
Nemáte náhodou v adresáři Salamandera soubor CONFIG.REG, takže by docházelo k automatickému importu konfigurace během startu?
Re: Make File List
U mne to funguje jak má. Line se zapamatuje.JayBee wrote:Prosím někoho o vyzkoušení. Třeba to dělá jen u mně. Takže:
1 ) Ctrl+M
3 ) Potvrdit <OK>
4 ) Ctrl+M
5 ) Zkontrolovat jeslti je řádek "Line" vyplněn (u mě jo)
7 ) Vypnout SS
8 ) Zapnout SS
9 ) Ctrl+M
10 ) Co máte v řádku "Line"? (Já nic)
Altap Salamander fan since 1998
Tak jsem zjistil zajímavou věc: Na jiném PC to funguje. Ty PC se liší mimo jiné tím, že na tom, na kterém to nefunguje je čerstvě nainstalovaný systém (WXP+SP2) a SS2.5b11 je první instalace SS která tam byla. Na tom na kterém to funguje byli i předchozí verze. Takže kdyby ten můj pokus provedl někdo kdo má taky SS2.5b11 na čisté instalaci XPček tak by se vědělo více.
Odzkoušeno na čisté instalaci WXP SP2 a podle očekávání to funguje i zde.JayBee wrote:Tak jsem zjistil zajímavou věc: Na jiném PC to funguje. Ty PC se liší mimo jiné tím, že na tom, na kterém to nefunguje je čerstvě nainstalovaný systém (WXP+SP2) a SS2.5b11 je první instalace SS která tam byla. Na tom na kterém to funguje byli i předchozí verze. Takže kdyby ten můj pokus provedl někdo kdo má taky SS2.5b11 na čisté instalaci XPček tak by se vědělo více.
Pracujete pod účtem administrátora nebo omezeného uživatele? Opravdu se jedná o čistou instalaci, nemáte nainstalovaný nějaký bezpečnostní SW? Není to nějaká instalace z firemního personalizovaného image?
-
- ALTAP Staff
Na toto by určitě JayBee přišel, protože pokud má vypnuté automatické ukládání konfigurace, tak by ho na to Salamander při pokusu o ruční uložení konfigurace upozornil.Jan Rysavy wrote:Nemáte náhodou v adresáři Salamandera soubor CONFIG.REG, takže by docházelo k automatickému importu konfigurace během startu?
Protože u mne to nezlobí, dokonce ani v čistě nainstalovaném stroji, tak doplňuji informaci, že šlo o Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600, streamlined installation. Je to originální anglická verze s českým regionálním nastavením.Jan Rysavy wrote:Ráno jsem scénář zkusil na domácím počítači a skutečně to zlobí. Nyní na notebooku v práci (XP SP2) vše funguje. Večer se na to doma podívám a dám vědět, takže zatím neztrácejte čas...
-
- ALTAP Staff
Re: Problém vyřešen
Dobrý den. Máte pravdu, volbu Save History jsem zapnutou neměl. Po jejím zapnutí to již funguje tak jak má. ThanX.