Always On Top v menu - pouziva to nekdo?
-
Always On Top v menu - pouziva to nekdo?
Zdravim *,
pouziva nekdo volbu Always On Top co je v menu SS? Jde mi jen o to, ze je celkem nelogicky umistena uplne dole, kde je vetsinou Zavrit/Close (Alt-F4), takze by to mohlo nekoho pri rychlem kliku prekvapit. Nebylo by vhodnejsi dat tuto polozku do jine pozice (tam dole proste cekam zavreni)?
pouziva nekdo volbu Always On Top co je v menu SS? Jde mi jen o to, ze je celkem nelogicky umistena uplne dole, kde je vetsinou Zavrit/Close (Alt-F4), takze by to mohlo nekoho pri rychlem kliku prekvapit. Nebylo by vhodnejsi dat tuto polozku do jine pozice (tam dole proste cekam zavreni)?
Re: Always On Top v menu - pouziva to nekdo?
Ano, napriklad ja - nekdy mam tak preoknovano, ze to pouziji.cincura.net wrote:Zdravim *,
Co se tyce umisteni jsem spokojeny - u ostatnich programu, ktere tuto ficurku neumi pouzivam programek zvany Pushpin.exe, ktera stejnou volbu umistuje tamtez, takze mi to prijde prirozene.
Jeste doplnim, ze tato volba je pristupna i z Menu-Options.
Last edited by ino on 10 Feb 2006, 11:51, edited 1 time in total.
-
- ALTAP Staff
-
- ALTAP Staff
Také vkládá položku Always on Top na poslední pozici menu, až za Close?ino wrote:pouzivam programek zvany Pushpin.exe, ktera stejnou volbu umistuje tamtez
Ano, vklada. Bohuzel jsem neprisel na domovskou stranku tohoto udelatka, tak jenom tento obrazek z internetu:Jan Rysavy wrote:Také vkládá položku Always on Top na poslední pozici menu, až za Close?ino wrote:pouzivam programek zvany Pushpin.exe, ktera stejnou volbu umistuje tamtez

nemohl jsem najit original link, tak jsem vzal alespon screenshot z jednoho z webu...Rada wrote:pěkné polské windows..

Po delsi chvili patrani jsem konecne nasel homepage (ta co mam v About dialogu uz davno neplati, vzdyt to byl soft pro win95 a NT, ale stale funguje a je mi prospesny...)
Zde je homepage pro vyzkouseni: http://rosafamily.org/software/pushpin/
-
A neni to tim, ze on na handle toho menu zapise dalsi polozku ale neumi ji presunout? Mozna uz se dale programek nerozvijel a proto to zustalo takto.ino wrote:
Ano, vklada.
Jiri {x2} Cincura
Zrejme ano.cincura.net wrote: A neni to tim, ze on na handle toho menu zapise dalsi polozku ale neumi ji presunout? Mozna uz se dale programek nerozvijel a proto to zustalo takto.
Kdyz tak nad tim uvazuji, na posledni pozici by melo byt ono klasicke Close Alt+F4. Je to na 99 % standardni pozice (treba cmd tam ma jeste dalsi nabidky, ale microsoft na standardy myslim moc nehledi, acktaivare je snazi prosazovat).
PushPin to tam vklada dodatecne, proto (asi) to vklada az na konec.
Kazdopadne jsem pro zachovani nabidky "Always on top" tomto systemovem menu. Z hlediska blbuvzdornosti by bylo vhodnejsi ho posunout o nejaky radek vyse.
Co se mne tyce, ja si ji najit dokazu.

yeah
Musim se pripojit, take mam pocit, ze se jedna o dost nestastnou a matouci polozku, stejne jako kdyz napr. PGP prida do kontextove nabidky kazdeho souboru dolu vlastni menu. Posledni polozkou menu okna by melo byt Zavrit stejne jako souboru Vlastnosti. Proc volbu always on top nepridat treba do Top Toolbaru, tam by se hodila vice...
-
- ALTAP Staff
-
No ten to tam ale ma kvuli sve povaze. Neni to pure-GUI.Jan Rysavy wrote:Právě jsem si všiml, že Command Shell (součást operačního systému) má ve window menu hned několik položek pod příkazem Close.
IMHO kdyz koukam na hlasovani nevim co se tu resi (myslim, ze o hlasovani si zrovna ty mluvil jako o tom spravnem nastroji). Proste to jen posunte nahoru, za nejaky oddelovac a hotovo.
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff