Dialog s heslem pro rozbalovani archivu

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Ether

Post by Ether »

Raptor wrote:To samo o sobe spise ukazuje na nejaky bug v AS.
Nazval bych to spíše nekompatibilitou. :wink:
Raptor wrote:Jen pro upresneni, heslo se VLOZI do okna spravne, jen se pak navic zobrazi ono info okno, ktere tam nebylo.
To jsem přehlédl a v tomto případě už úplně nemám tušení, proč by ClipMate, AS nebo kdokoliv jiný aktivoval to čekací okýnko.

Shrnuto a podtrženo, děkuji, Raptore, za vášnivou diskuzi a doufám v další spolupráci. Teď můžeme jen čekat na výsledky práce Altap Teamu. 8)
Ether

Re: Dialog s heslem pro rozbalovani archivu

Post by Ether »

Docela jsem se do tohoto vlákna začetl, když jsem na něj náhodou narazil, tak jsem si řekl, že to pozkouším, když mám teď k dispozici virtuální mašinu na hraní.

Výsledek je asi takový, že jsem nainstaloval ClipMate v6.5.11.545 (poslední verzi šestkové řady) a vytvořil si zaheslovaný archiv, zkoušel jsem vkládat heslo pomocí QuickPaste funkce a všechno fungovalo bez problémů. Zkoušel jsem to na AS v2.5 a v2.53b1pb38.

Nějaké postřehy?
Ελληνικά rulez.
Raptor

Post by Raptor »

Clipmate 6 je stary, mam posledni verzi 7 rady (rok uz to urcite bude). Jak se chovala 6 si nepamatuju.

Prikladam report :-) V kroku 7 je problem kdy se ztrati focus.
Problem_20100109_1402.rar
(302.38 KiB) Downloaded 479 times
Ether

Post by Ether »

Tak jsem nainstalovat nejnovější verzi v7.3.14.223 a postup jsem ověřil na AS v2.53b1pb38. Jenže, úplně ten samý problém se vyskytl i ve WinRARu i u systémových oken (třeba Control Panel > System > Computer Name > Change).

BTW zajímavý nástroj, ten Problem Steps Recorder. Škoda, že nefunguje pod XP.
Ελληνικά rulez.
Raptor

Post by Raptor »

Ok, zjistim info na Thornsoftu co s tim. Uvidime. Nikdy jsem to nezkousel v jinych aplikacich takto, resp nevsiml jsem si toho. Ono to vypada ze je to problem jen dialogu a modalnich oken, pripadne kdyz je z modalu vyvolan dalsi modal.
Post Reply