Plugin na zastupce

Podpora vývojářů nových pluginů, oznámení o nových pluginech nezávislých autorů a diskuse o nich.
User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Ether » 04 Sep 2009, 14:27

Sigi wrote:Bylo by mozne tlacitku "prejit na cil" pridat klavesovou zkratku F3?
Jan Rysavy wrote:Nebyl by lepší SPACE (příkaz Focus), který se používá ve Find okně, v prohlížečích, atd?
No, ono jde ale o odlišnou věc. Focus by mělo najet na zástupce, Přejít na cíl by mělo najet na na zastupovaný soubor.
Ελληνικά rulez.

User avatar
SelfMan
Posts: 955
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by SelfMan » 06 Sep 2009, 20:29

Ja sa len obavam, aby nedochadzalo k "double F3" efektu. V tomto pripade som skor za iny hot key.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 08 Sep 2009, 10:56

Raptor wrote:Zdravim, narazil jsem na maly bug. Mam link, ktery jsem zkopiroval z jineho pocitace na svuj. Cilem neni aby fungoval, proste ho potrebuju. Pokud si dam info, vyskoci jen dialog

Code: Select all

Error loading information on shell link from file '%s'.
A jako perlicka na zaver, pokud to zavru (ESC nebo Enter) a chci prohlizet ten link znovu (nebo i jiny), zobrazi se okno s chybou nebo i s validnim linkem "pod" aplikaci. Nikdy neni nahore. Takze v pripade chyby se jevi ze to vytuhlo a on je tam jen schovany dialog.
Opraveno pro verzi 0.5.0.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 08 Sep 2009, 10:59

Jan Rysavy wrote:Nebyl by lepší SPACE (příkaz Focus), který se používá ve Find okně, v prohlížečích, atd?
SPACE je u prohlížečů použit pro přejití na další soubor. S F3 si nejsem jist (viz připomínka SelfMana s double efektem). Napadá mě Ctrl+Enter nebo Alt+Enter. Co vy na to?

Raptor

Re: Plugin na zastupce

Post by Raptor » 08 Sep 2009, 13:23

A co nechat F (Focus aby skocil na zastupce) a treba Ctrl+F aby skocil na cil? nevim zda pouziti Fx klaves tady by bylo vhodne.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 08 Sep 2009, 22:45

Raptor wrote:A co nechat F (Focus aby skocil na zastupce) a treba Ctrl+F aby skocil na cil? nevim zda pouziti Fx klaves tady by bylo vhodne.
OK, to by šlo. Koukám, že "F" je i v jiných prohlížečích (PictView, Eroiica, ...). Dík za tip.

Nějaké jiné návrhy?

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 18 Sep 2009, 09:35

Do tohoto i do (mých) ostatních prohlížecích pluginů doplněn příkaz Focus (F) pro přejití na soubor v panelu. Pro přejití na cíl zástupce doplněna klávesová zkratka Ctr+F. Funguje i Ctr+T (známá pro stejný příkaz v panelu). Bude to k dispozici ve verzi 0.5.0.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 18 Sep 2009, 23:04

Raptor wrote:Zdravim, narazil jsem na maly bug. Mam link, ktery jsem zkopiroval z jineho pocitace na svuj. Cilem neni aby fungoval, proste ho potrebuju. Pokud si dam info, vyskoci jen dialog
Jinak ten zástupce je opravdu nějakej divnej. Jak jsi ho vytvořil? Explorer (vlastnosti souboru) u něj ani nezobrazí záložku Zástupce. Při načítání to skončí už na IPersistFile.Load...

Raptor

Re: Plugin na zastupce

Post by Raptor » 19 Sep 2009, 16:25

stepand76 wrote:Jinak ten zástupce je opravdu nějakej divnej. Jak jsi ho vytvořil? Explorer (vlastnosti souboru) u něj ani nezobrazí záložku Zástupce. Při načítání to skončí už na IPersistFile.Load...
Installshield ho vytvoril na jinem PC pod WinXP :-) Mozna to souvisi s tim ze ten cil neexistuje? Mi Explorer ukaze vsechny zalozky jak ma.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 19 Sep 2009, 22:30

Raptor wrote:Installshield ho vytvoril na jinem PC pod WinXP :-) Mozna to souvisi s tim ze ten cil neexistuje? Mi Explorer ukaze vsechny zalozky jak ma.
No na mém PC (Vista) tam ta záložka Zástupce není. Jiní zástupci, kteří se odkazují na nedostupný cíl (např. ty od ethera v tomto vlákně) tu záložku zobrazí...

User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Ether » 20 Sep 2009, 15:35

stepand76 wrote:No na mém PC (Vista) tam ta záložka Zástupce není. Jiní zástupci, kteří se odkazují na nedostupný cíl (např. ty od ethera v tomto vlákně) tu záložku zobrazí...
Na mých WinXP SP3 Pro CZ ten link funguje obstojně, na Win7 taky, viz screenshoty.
Attachments
gpgnet-winxp.gif
gpgnet-winxp.gif (12.58 KiB) Viewed 11057 times
gpgnet-win7.gif
gpgnet-win7.gif (14.07 KiB) Viewed 11059 times
gpgnet-shelllinkviewer.gif
gpgnet-shelllinkviewer.gif (10.92 KiB) Viewed 11060 times
Ελληνικά rulez.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 21 Sep 2009, 09:27

No přidám svůj screenshot, abyste mi to věřili... :?
Attachments
GPGLink-Properties-Vista-NoShortcutTab.png
GPGLink-Properties-Vista-NoShortcutTab.png (28.25 KiB) Viewed 11029 times

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 22 Oct 2009, 21:56

Code: Select all

Verze 0.5.0 (23.10.2009)
------------------------
[+] Doplněn příkaz "Přejít" (F) - přejde na soubor v panelu.
[+] Příkazu "Přejít na cíl" přiřazeny klávesové zkratky (Ctrl+F, Ctrl+T).

Legenda
-------
[*] Změna
[-] Oprava chyby
[+] Nová funkce, vylepšení
Plugin je k dispozici zde:
http://sites.google.com/site/stepand76/asplugins

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 25 Feb 2010, 12:15

Code: Select all

Verze 0.6.0 (25.2.2010)
-----------------------
[*] Sestaveno pod Delphi 2010.
[+] Vylepšeno okno "O pluginu".
[+] Doplněna možnost zapamatovat polohu a rozměry okna prohlížeče.
[+] Doplněna možnost upřednostnit klávesové zkratky v hlavní nabídce.
[+] Doplněn příkaz pro spuštění cílového souboru. 
[-] Opraveno zobrazené číslo verze.
[-] Opraveny texty v prohlížeči.

Legenda
-------
[*] Změna
[-] Oprava chyby
[+] Nová funkce, vylepšení
Plugin je ke stažení zde.

Post Reply