Takze, napriklad muj oblibeny ReSharper od ceske firmy JetBrains (krome zakladni produktove stranky a fora, ktere ma i Altap -- to je pro normalni uzivatele) - zamerim se pouze na lidi, kteri maji zajem o cerstve informace ohledne vyvoje nebot na to byla otazka:
Muj stary znamy problem s Altapem je ten, ze kdyz se zeptam na neco, tak odpoved je "
bude to, je to v planu". Kdyz se zeptam kdy, tak odpoved je "
nevime, ten dokoncujeme  (zde staci dosadit libovolne z nasledujicich moznosti: 
fakturacni system, 
wiki, 
web, 
licencni modul) 
 a hned potom to bude" (uz nastesti zmizely dodatky typu: pristi tyden, koncem mesice apod -- ten koncem mesice trval nekdy i rok!). Kdyz se zeptam konkretne, tak je mi asertivne receno "jestli se vam to nelibi, tak pouzivejte jiny produkt". Samozrejme na to mate pravo a ja vam jej neberu. Pak si ale nestezujte na to, ze lidi ve foru nejsou spokojeni s rychlosti vyvoje a transparentnosti vyvoje.
David.
PS: Muj puvodni prispevek nemel byt kritikou Salamanderu - to uz jsem si odbyl a nekolik mych prispevku uz je zamceno administratorem. Chtel jsem jenom upozornit na klady a zapory programu. V konecnem dusledku to, ze tady pisu znamena, ze program pouzivam, a ze na jeho vyvoji mi zalezi. Jinak bych uz pouzival treba Directory Opus.