David.

Fascinuje mne, jak se nethood plugin tváří jako součást Salamandera (přechod se sdílené složky nahoru = seznam share; přechod z procházení sítě na share = normální UNC cesta)
 Fascinuje mne, jak se nethood plugin tváří jako součást Salamandera (přechod se sdílené složky nahoru = seznam share; přechod z procházení sítě na share = normální UNC cesta)
Nebyla na stroji nainstalovaná interní vývojová verze AS2.52?zarevak wrote:Jen se mi při první instalaci Salamander trochu pobláznil - nezobrazil Welcome to Salamander dialog a nainstaloval jen dva pluginy a pak vyhodil několik chybových hlášek. Bohužel se mi nedaří problém reprodukovat. Možná problém s pamětí nebo zlobí nějaký zlý skřítek.

A za sebe tedy prosím, nesnažte se přibližovat k Exploreru. Vykašlete se už na nějaké porovnávání s Explorerem a dělejte Salamandra a ne něco ve stylu Salamader-Like-Exprorer.Pod Windows XP (narozdíl od ostatních Windows) Průzkumník řadí název ie5_5.txt před ie5_.txt. Salamander se nyní chová stejně.

) dělá pouze když nemáte zatržený v nastavení "Skrýt příponu souborů známých typů".
) dělá pouze když nemáte zatržený v nastavení "Skrýt příponu souborů známých typů".Ah, to je ono! Omlouvám se za zmatekJan Rysavy wrote:Nebyla na stroji nainstalovaná interní vývojová verze AS2.52?
Během testování jsem přesně na tuto situaci narazil.
Při čistých Registry jsem problém nepotkal.
 Zkoušel jsem plugin testovat na nové verzi, ale se starým SDK nefungoval; tak jsem ji smazal a zapomněl na ni.
 Zkoušel jsem plugin testovat na nové verzi, ale se starým SDK nefungoval; tak jsem ji smazal a zapomněl na ni.
Hotovo: http://forum.altap.cz/viewtopic.php?p=14080.zarevak wrote:Doporučuji pro diskuzi zavést nové vlákno, ať gratulace nejsou pošpiněny debatami o kvalitách řazení v Exploreru.