cincura.net wrote:Kdyz se tato hlaska objevi, staci ji odkliknout a vlezt na jednotku znova. Pokud je to to co myslim, probehne vse jiz korektne.
Deje se to pri zmene fyzickeho pripojeni (tr. Wi-Fi a pak LAN atp.), ze?
Je to přesně zmíněný případ, Wi-Fi a pak LAN. Nicméně odkliknutí a vlezení na jednotku znova mi nepomáhá, po zobrazení hlášky musím buď ukončit Salamandera a spustit ho znova (pak už se jednotka připojí ihned a bez hlášky), nebo si jednotku připojit v Exploreru. Explorer zmíněný problém nemá, připojení jednotky se podaří hned napoprvé.
Petr Solin wrote:Takze jsem pridal "trik" s pristupem na UNC cestu po chybe mapovaneho disku, a pak zopakovat pristup na mapovany disk. Verim, ze to vyresi i Vas problem, poslete mi email, poslu Vam testovaci verzi.
Díky za ochotu, po vyzkoušení se ozvu. Jinak ty zmíněné dvě hlášky (cesta nenalezena, zařízení nefunkční) se mi dějí zase doma (možná trochu v závislosti na tom, zda na počítači ke kterému notebook připojuju zrovna běží firewall /Sunbelt/ nebo ne – zobrazují se spíš když neběží), ale je to tak fuzzy, že o tom nejsem schopný napsat nějaké hlášení. Ten semafor se zdá být 100% reprodukovatelný.