zdravím,
chtěl bych navrhnout dvě maličkosti.
1, pokud se připojuju s ftp na můj hosting, za pár desítek minut mi to píše, že mám moc otevřených spojení z mojí ip.
přitom v tu chvíli třeba jen otvírám adresář. Ale z předchozí práce jsem měl otevřené např.: tři spojení.
A další tam nějak naskáčou. Zkoušel jsem monitorovat jak se to stane, ale nepodařilo se. Na první pohled se to jeví jako náhodné otvírání spojení.
Naštěstí můj hosting jeden z těch lepších a dovoluje utnout ftp spojení na jeho straně. U Salamandra nepomůže ani disconnect.
2, rád bych, po kliku na záložku a zpětném vrácení se do předchozí složky aby ukazatel na soubor zůstal na původním souboru.
Děkuji,
M.
2 maličkosti
- KRtek™
s tím FTP...nemá hosting povolený určitý počet FTP připojení? pak např. při nahrávání souboru a současném otevření adresáře se otevře nové připojení, které se ale neodpojí (vysledováno na vlastním FTP serveru), takže pak je možné jich dosáhnout omylem například pěti a tuším že to už je problém třeba u ic.cz....
KRtek, KRtek™ & Esoforte - ONE PERSON!!!
FTP
tady by asi mohlo pomoct v nastaveni "limit pripojeni k tomuto FTP serveru", a kdyz by Salamander nahodou potreboval vice pripojeni, tak nejaky pop-up s pozadavkem na zrseni akce nebo povoleni dalsiho pripojeni, ... pripadne vylistovat seznam pripojeni a co delaji, s moznosti pouzit existujici pripojeni.