V posledni dobe casto pouzivam porovnavani adresaru (vcetne podadresaru) na obsah souboru a potrebuju vzdy seznam zmen a nasledne tyto soubory nekam nakopirovat. Klasicky se jedna treba o stav kdy na nejaky program/slozku aplikuji napr. RTP patch a potrebuji vedet co vse se zmenilo a pak tyto soubory vybrat. Ted je to dost silene zjistit ze podadresar se lisi, ale nevim cim. A pokud ten obsahuje dalsi podadresare tak to pokracuje nekonecnym porovnavanim.
Cili hodily by se mi 2 funkce:
- Vypis seznam zmenenych souboru (vcetne cele cesty a vcetne podadresaru)
- Zkopiruj nekam zmenene soubory (uzivatel vybere adresar a tam se to vse nakopiruje v puvodni adresarove strukture)

Compare directories - seznam zmen
- 
				Jan Rysavy
- ALTAP Staff 
Zkrátka potřebujete synchronizaci adresářů. Do budoucna to plánujeme, viz Altap Roadmap.

- 
				Raptor
Nechci synchronizaci, chci ziskat prave jen ten rozdil mezi 2 adresari. I kdyz otazka je co vsechno by obsahovala vase synchronizace - zda i vytvoreni jakehosi "rozdiloveho patche" 2 adrearu - pak ano - muzeme se bavit o synchrnonizaci, i kdyz jen slovne.Jan Rysavy wrote:Zkrátka potřebujete synchronizaci adresářů. Do budoucna to plánujeme, viz Altap Roadmap.
Riešenie je tu
Oprava - mažem. Uvádzal som program na porovnávanie obsahu TXT súborov. Druhá úprava - tak predsa len: http://winmerge.org/index.php

- 
				Raptor
Re: Riešenie je tu
Znam, pouzivam na merge souboru. Ze nejak umi sync adresaru, to jsem nevedel, ale jak porad opakuju - nehledam nic na synchronizaci, chci toolsu na informaci o rozdilu. Cili mam 2 adresare, porovnam je a reknu vyber mi vsechny soubory z adresare 1, ktere nejsou (nebo se lisi) od souboru v adresari 2. Nic vic - nechci je sesynchronizovatAD7 wrote:Oprava - mažem. Uvádzal som program na porovnávanie obsahu TXT súborov. Druhá úprava - tak predsa len: http://winmerge.org/index.php
 Ale je to asi bud tezce pochopitelny pozadavek, nebo jsem jediny kdo potrebuje mit prehled o zmenach adresarove struktury
 Ale je to asi bud tezce pochopitelny pozadavek, nebo jsem jediny kdo potrebuje mit prehled o zmenach adresarove struktury 
Taky nevim, jestli spravne chapu problem, ale prijde mi, ze tohoto by se mohlo docilit normalnim porovnanim adresaru v protejsich panelech (Ctrl+F10), prokliknutim do pozadovaneho panelu a vyvolanim funkce vypis souboru (Ctrl+M), napr. s parametry:Raptor wrote: mam 2 adresare, porovnam je a reknu vyber mi vsechny soubory z adresare 1, ktere nejsou (nebo se lisi) od souboru v adresari 2. Nic vic -
$(Drive)$(Path)$(FileName)$(CRLF)
a cilem bud v souboru, prohlizeci nebo ve schrance.
Timhle se ovsem nejspis nezahrnou podadresare, ale jen vybrany obsah viditelneho panelu.
- 
				Raptor
Bingo. A to je ten problemvbr wrote:Timhle se ovsem nejspis nezahrnou podadresare, ale jen vybrany obsah viditelneho panelu.
 potrebuju takto zpracovat celou adresarovou strukturu, ne jen aktualni adresar
 potrebuju takto zpracovat celou adresarovou strukturu, ne jen aktualni adresar