32-bit v 64-bit AS?

Zde můžete volně diskutovat o programu Altap Salamander. Ptejte se, odpovídejte a vyjadřujte své názory. Prosíme, nevkládejte sem hlášení problémů či návrhy na nové funkce.
User avatar
AD7
Posts: 489
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

32-bit v 64-bit AS?

Post by AD7 » 04 Jun 2014, 18:32

Prosím, je niekde uvedené - spísané aké sú limity pre 32-bit AS (ktorý pre všetky pluginy preferujem) na 64-bit Windows 7/8.1?
AS chcem používať pod Admin právami a UAC mám *úplne* vypnuté. Teraz mám len Windows 7 x32.

Som nejak nútený používať/či vôbec inštalovať 64-bit AS?

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: 32-bit v 64-bit AS?

Post by Jan Rysavy » 04 Jun 2014, 19:19

Tady jsme něco sepsali: http://www.altap.cz/salamander/downloads/

Můžeme ještě doplnit, pokud budou další dotazy.

User avatar
AD7
Posts: 489
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: 32-bit v 64-bit AS?

Post by AD7 » 05 Jun 2014, 14:32

Díky. To je ono.

Pre mňa je z toho dôležité práve to kontextové menu. Ak mám napr. niektoré programy len 64-bitové a mám spustený 32-bit AS v 64-bit OS. Vyskúšame a uvidíme.

User avatar
AD7
Posts: 489
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: 32-bit v 64-bit AS?

Post by AD7 » 10 Jun 2014, 17:17

Tak som to nejak premyslel a prípadné chýbajúce položky kontextového menu si uložím sám do príkazového menu v AS (F9).

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: 32-bit v 64-bit AS?

Post by Jan Rysavy » 10 Jun 2014, 20:19

Případně některé programy nabízejí při instalaci x64 verze nainstalovat také x86 shell extension, takže jsou potom dostupné i z 32bitových aplikací.
Například TortoiseHG tuto volbu v instalaci má, jen standardně vypnutá.

Post Reply