Efektivita: aký najlepší prístup k auto editu hodnôt v dialógoch AS

Zde můžete volně diskutovat o programu Altap Salamander. Ptejte se, odpovídejte a vyjadřujte své názory. Prosíme, nevkládejte sem hlášení problémů či návrhy na nové funkce.
User avatar
AD7
Posts: 492
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Efektivita: aký najlepší prístup k auto editu hodnôt v dialógoch AS

Post by AD7 » 13 Mar 2019, 21:02

Zdravím,

často po otvorení nejakého dialógového okna v AS napr. F2, F7 alebo Premenovanie súborov by som potreboval po vložení hodnôt napr. zo schránky automaticky hodnotu upraviť. Teda za 1. automaticky ju skopírovať do scránky, 2. upraviť v nejakom skripte a 3. vložiť hneď späť.

Avšak až po vložení do patričného okna dialógu, teda nič by sa nestalo napr. pri F7 ale automaticky by sa to udialo napr. pri dialógu po F2. Teda nejak podmienené.

Uvítam nejaké postupy. Nechcem to na žiadne klávesové skratky.


Niečo ako skriptovateľný / pokročilý ale čo... ???

User avatar
tukanos
Posts: 334
Joined: 21 Dec 2005, 19:14

Re: Efektivita: aký najlepší prístup k auto editu hodnôt v dialógoch AS

Post by tukanos » 14 Mar 2019, 09:37

AD7 wrote:
13 Mar 2019, 21:02
Zdravím,

často po otvorení nejakého dialógového okna v AS napr. F2, F7 alebo Premenovanie súborov by som potreboval po vložení hodnôt napr. zo schránky automaticky hodnotu upraviť. Teda za 1. automaticky ju skopírovať do scránky, 2. upraviť v nejakom skripte a 3. vložiť hneď späť.

Avšak až po vložení do patričného okna dialógu, teda nič by sa nestalo napr. pri F7 ale automaticky by sa to udialo napr. pri dialógu po F2. Teda nejak podmienené.

Uvítam nejaké postupy. Nechcem to na žiadne klávesové skratky.


Niečo ako skriptovateľný / pokročilý ale čo... ???
A co je upravit přímo ve schránce? Použít třeba skriptování v CopyQ? Záleží co je zdrojem a jestli se dá vysledovat nějaký vzor chování.

User avatar
AD7
Posts: 492
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Efektivita: aký najlepší prístup k auto editu hodnôt v dialógoch AS

Post by AD7 » 14 Mar 2019, 13:07

tukanos wrote:
14 Mar 2019, 09:37
A co je upravit přímo ve schránce? Použít třeba skriptování v CopyQ? Záleží co je zdrojem a jestli se dá vysledovat nějaký vzor chování.
Díky za tip.

Vyskúšam, stojí za to.

Post Reply