FTP - probíhající procesy zobrazovat v interním podokně

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
mzvarik
Posts: 10
Joined: 23 May 2012, 09:17

FTP - probíhající procesy zobrazovat v interním podokně

Post by mzvarik » 23 May 2012, 09:37

Návrh:
Rozdělit FTP panel na dva okna a všechny probíhající příkazy (log) zobrazovat v tom spodním.

Důvody:
1) Protože FTP okno, které se vždycky otevře omezuje v pokračování procházení panelů.
Člověk to okno musí minimalizovat anebo vyčkat na skončení operace... obojí je zbytečné, zejména když se přesouvá jen 1 soubor.

2) Je to problém i když člověk otevírá složku na FTP... často se mi stane, že to trvá 3 - 8 sekund... to se mi zobrazí uprostřed nové okno počítající sekundy, které zamrazí celou aplikaci a prostě čekám na server.... zatímco bych mohl projíždět druhý panel.

3) Má to tak většina souborových manažerů (total commander, frigate 3...)

mzvarik
Posts: 10
Joined: 23 May 2012, 09:17

Re: FTP - probíhající procesy zobrazovat v interním podokně

Post by mzvarik » 31 Aug 2012, 15:36

Žádná odezva?

User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: FTP - probíhající procesy zobrazovat v interním podokně

Post by Ether » 07 Sep 2012, 09:11

S nápadem souhlasím, dokonce bych ho rozšířil i na ostatní pluginy a na procházení sítových umístění. Jsem si jistý, že vývojářům Salamandera se líbí taky, nicméně jak už bylo na fóru zmíněno mnohokrát, nejdříve ze všeho je potřeba zpracovat "magickou trojku" (plná podpora 64bitových systémů, plná podpora Unicode a plná podpora UAC) a podpůrné úkoly (přechod na novější verzi Visual Studia a další). Když se trochu porozhlédnete po fóru, tyto informace jistě najdete i v podrobnější formě.
Ελληνικά rulez.

mzvarik
Posts: 10
Joined: 23 May 2012, 09:17

Re: FTP - probíhající procesy zobrazovat v interním podokně

Post by mzvarik » 15 May 2013, 13:48

O rok později žádná změna :(

Post Reply