Konfigurace uživatelského menu - klonovat položku

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
User avatar
Ether
Posts: 1462
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Konfigurace uživatelského menu - klonovat položku

Post by Ether »

Chtěl bych požádat o přidání tlačítka pro klonování/zkopírování/zdvojení (jak chcete) položky v okně nastavení uživatelského menu. Často potřebuju přidat na chvíli příkaz, který je podobný nějakému, který už tam mám, ale nechci si ho rozhodit. Nebo prostě vytvářím několik velmi podobných (např. převod do BMP / JPEG / PNG) a kopírovat nastavení přes schránku je zdlouhavé. Jako dobrý nápad vidím, že by se nová položka objevila hned pod tou původní.

Děkuji.

zdhacz
Posts: 15
Joined: 28 Apr 2006, 18:17
Location: Dvur Kralove nad Labem, Czech Republic

Re: Konfigurace uživatelského menu - klonovat položku

Post by zdhacz »

ether wrote:Chtěl bych požádat o přidání tlačítka pro klonování/zkopírování/zdvojení (jak chcete) položky v okně nastavení uživatelského menu. Často potřebuju přidat na chvíli příkaz, který je podobný nějakému, který už tam mám, ale nechci si ho rozhodit. Nebo prostě vytvářím několik velmi podobných (např. převod do BMP / JPEG / PNG) a kopírovat nastavení přes schránku je zdlouhavé. Jako dobrý nápad vidím, že by se nová položka objevila hned pod tou původní.

Děkuji.
Jsem pro všemi dvaceti, v uživatelském menu mám již několik desítek položek, lepší manipulace s nimi by se určitě hodila. Dík

User avatar
jis
Posts: 450
Joined: 27 Jan 2006, 23:14
Location: Prague, Czech Republic

Post by jis »

Velmi dobrý nápad. Jsem rovněž pro.
Salamander fan since 1998
My current OS's: W7 and W8.1

Post Reply