Otevreni Salamandra klavesou Win + E

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
kuzel
Posts: 1
Joined: 24 Aug 2007, 11:07
Contact:

Otevreni Salamandra klavesou Win + E

Post by kuzel »

Zdravim,
bylo by prijemné, moznost navazat Salamandra na zkratkovou klávesu Win + E místo Pruzkumnika. Idealne jako option.

Diky J. Kuzel
GeBu
Posts: 19
Joined: 28 Jan 2006, 00:56
Location: Haná
Contact:

Jde to vubec

Post by GeBu »

Tato myšlenka mě velmi zaujala - pohybuju se přes dost PC, kde si na AS nastavuju klávesovou zkratku, ale trochu bojuju s tím jakou. Náhrada za Průzkumník, který nepoužívám by se mi líbila. Možná by stačil jen návod jak to přepnout ručně - nemusí to být z AS.
User avatar
SelfMan
Posts: 984
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Post by SelfMan »

Ja pouzivam CTRL+ALT+S - pkny trojhmat a zatial som nenarazil na daky konflikt s inym SW. Nie pri beznej praci vo Windows (nemyslim v aplikaciach)
User avatar
starenka
Posts: 20
Joined: 01 Sep 2006, 10:47
Contact:

Post by starenka »

trosku obskurne, ale funguje to
http://www.autohotkey.com/
http://www.autohotkey.com/docs/misc/Override.htm

nejake jednodussi reseni bych taky uvital :)
Make it idiot proof and someone will make a better idiot...
fraktik
Posts: 206
Joined: 27 Apr 2007, 12:13
Location: cz
Contact:

Post by fraktik »

SelfMan wrote:Ja pouzivam CTRL+ALT+S - pkny trojhmat a zatial som nenarazil na daky konflikt s inym SW. Nie pri beznej praci vo Windows (nemyslim v aplikaciach)
Uvital bych zaskrtavadlo pri instalaci s toutou global hotkeys...
8)
User avatar
MartinS
Posts: 107
Joined: 04 May 2006, 19:48
Location: Brno, Moravia

Post by MartinS »

SelfMan wrote:Ja pouzivam CTRL+ALT+S -
Já to používám na Vistách nebo Windows7 tak, že si dám nejčastěji používané programy do panelu rychlé spuštění a pak je lze spouštět Win+1, Win+2, Win+3
User avatar
SelfMan
Posts: 984
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Post by SelfMan »

Ja len dufam, ze Win7 bude mat ten nechutny "Lock-up" odstraneny.
Predpokladam, ze buduci OS bude uz u mna Win7 x64 + AS x64 (ked raz bude)
Post Reply