Kopirovani jmena souboru kliknutim na Information Line

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
cincura.net
Posts: 593
Joined: 09 Dec 2005, 17:30
Location: a step further
Contact:

Kopirovani jmena souboru kliknutim na Information Line

Post by cincura.net »

Ahoj *,

kdyz kopiruji jmeno souboru do schranky, kliknutim na jeho jmeno na Information Line, tak se tam zkopiruje cele jmeno. Vzhledem k tomu, ze AS nyni umoznuje vybrat s dialogu prejmenovani apod. implicitne pouze jmeno (lze nastavit), mozna by stalo za zvazeni udelat stejne chovani i na Information Line. Pripadne umoznit docasne prepnout chovani napr. Shiftem.
Jiri {x2} Cincura

User avatar
jis
Posts: 450
Joined: 27 Jan 2006, 23:14
Location: Prague, Czech Republic

Re: Kopirovani jmena souboru kliknutim na Information Line

Post by jis »

S tím dočasným přepnutím nastaveného chování např. Shiftem - to bych bral.
Salamander fan since 1998
My current OS's: W7 and W8.1

User avatar
jis
Posts: 450
Joined: 27 Jan 2006, 23:14
Location: Prague, Czech Republic

Post by jis »

Předpokládám, že se tento nápad nedostal do hledáčku radaru Altapu, protože v Altap Salamander 2.52 beta 1 se to neobjevilo, přitom s tím dočasným přepnutím nastaveného chování např. Shiftem by to vůbec nebylo špatné.
Salamander fan since 1998
My current OS's: W7 and W8.1

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5197
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Post by Jan Rysavy »

Také mě napadá, že Shift+kliknutí na velikost by mohlo kopírovat číslo bez formátování (oddělovače tisíců, atd). Často potřebuji velikost někam vložit a mezery musím promazávat.

User avatar
jis
Posts: 450
Joined: 27 Jan 2006, 23:14
Location: Prague, Czech Republic

Post by jis »

+1 geniální nápad :)
...také občas ty mezery promazávám
Salamander fan since 1998
My current OS's: W7 and W8.1

mANY
Posts: 21
Joined: 22 Feb 2007, 21:09
Contact:

Post by mANY »

Jan Rysavy wrote:Také mě napadá, že Shift+kliknutí na velikost by mohlo kopírovat číslo bez formátování (oddělovače tisíců, atd). Často potřebuji velikost někam vložit a mezery musím promazávat.
+1

Sigi
Posts: 45
Joined: 31 Dec 2005, 17:26
Contact:

Post by Sigi »

+1 k obema navrhum

cincura.net
Posts: 593
Joined: 09 Dec 2005, 17:30
Location: a step further
Contact:

Post by cincura.net »

Jan Rysavy wrote:Také mě napadá, že Shift+kliknutí na velikost by mohlo kopírovat číslo bez formátování (oddělovače tisíců, atd). Často potřebuji velikost někam vložit a mezery musím promazávat.
+1
Jiri {x2} Cincura

User avatar
SelfMan
Posts: 979
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Post by SelfMan »

+1

Post Reply