Fronta kopirovani/presunu

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
safr
Posts: 9
Joined: 16 Apr 2007, 13:31

Re: řetězení operací

Post by safr »

Jan Rysavy wrote: Víte o možnosti stisknout pouze Alt+W? Rozbalí se Options část dialogu a zapne se Wait until all other Copy/Move operations are finished volba.
Tak to jsem nevěděl :o . Škoda jen, že je to další stisk kláves. Přimlouval bych se za případnou možnost toto nastavit jako default v obecném nastavení AS.
veetek

Re: řetězení operací

Post by veetek »

safr wrote: Tak to jsem nevěděl :o . Škoda jen, že je to další stisk kláves. Přimlouval bych se za případnou možnost toto nastavit jako default v obecném nastavení AS.
Taky se přimouvám za možnost do obecného nastavení - využívám často.
fraktik
Posts: 206
Joined: 27 Apr 2007, 12:13
Location: cz
Contact:

Teze se primlouvam za:

Post by fraktik »

1) moznost nastavit "wait until..." jako implic. volbu (malickost pro vas/velky skok pro mne ;-) )
2) archivy na pozadi (toto + absence Tabs=>10 AS soucasne => :roll: )
3) moznost problem. soubory nakonec (v FTP manag. uz to tusim je)
4) fronta - klidne i jednoducha (jen seskupujici probihajici operace - po kliknuti muze treba vyskocit puvodni okenko s operaci)

Děkuji
fraktik
Posts: 206
Joined: 27 Apr 2007, 12:13
Location: cz
Contact:

F2 coby "Počkat na dokončení všech ostatních operací Kopírov

Post by fraktik »

fraktik wrote:1) moznost nastavit "wait until..." jako implic. volbu (malickost pro vas/velky skok pro mne ;-) )
3) moznost problem. soubory nakonec (v FTP manag. uz to tusim je)
4) fronta - klidne i jednoducha (jen seskupujici probihajici operace - po kliknuti muze treba vyskocit puvodni okenko s operaci)
Děkuji týmu AS za zprovoznění prvního bodu + přimlouvám se za další dva.
Hlavně ale píšu pro další nápad - zprovoznění (nebo přidání možnost pro individuální namapování) F2 při kopírování pro přidání do fronty (alias TC) - při přechodu mezi FManagery (tj. mezi mými a cizími stroji) - tj. v tuto chvíli (při neexistenci fronty sumarizující veškeré přenosy) pro možnost (lokální) aktivace volby F2 coby "Počkat na dokončení všech ostatních operací Kopírovat/Přesunout".

PS: Původně jsem pro toto hledal vlákno s diskusí o proměnnosti klávesových zkratek (Alt+W versus Alt+D pro totéž), leč nějak se mi ho nepodařilo (do 10 min) najít... :roll:
User avatar
AD7
Posts: 501
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Fronta kopirovani/presunu

Post by AD7 »

Fronty pre kompresiu a dekompresiu riesim cez WinRAR, funguje perfektne a na pozadi. Pristupne na jedno kliknutie - polozka priamo v kontextovom menu /nastavim pri instalacii.../.

V záložke - Pokročilé/Systém - viď náhľad dolu...

Čo by som uvítal je integrácia do komprimovacieho/dekompri... dialogu v AS. Alebo to ide?

PS: AS a WinRAR povazujem za zakladne systemove nastroje na mojom PC. Oplati sa zakupit.
Attachments
winrar-fronta.png
winrar-fronta.png (30.08 KiB) Viewed 6041 times
fraktik
Posts: 206
Joined: 27 Apr 2007, 12:13
Location: cz
Contact:

Re: Fronta kopirovani/presunu

Post by fraktik »

WinRAR jsem používal v mém před AS období (tedy přesněji v "předSS" období ;-) ), poslední léta už poslední co z jeho funkcí využívám je hromadné rozbalení více souboru (buď každý soubor zvlášť či všechno na jednu hromadu)...
Ale pokaždé když člověk přechází mezi (libovolnýma) dvěma nástroji, musí se většinou trošku zamyslet, zastavit (změna filozofie práce) - takže pro mne je většinou pohodlnější 5x za sebou zmáčknout Alt+F9 - a řeším to až u většího počtu souborů (či pokud vidím, že zipuju něco většího - pak pouštím další instanci AS).
fraktik
Posts: 206
Joined: 27 Apr 2007, 12:13
Location: cz
Contact:

Re: Fronta kopirovani/presunu

Post by fraktik »

Jednak refreshuji návrh (možnost managmentu fronty úloh - často jsem nucen pozastavit veškeré operace a postupně odklikávat "čekat na dokončení..." pro požadované seřazení) a druhak jsem si všiml, že na operace "Drag and Drop" (přetažení myší pro Copy/Move) se předvolby nevztahují (mám implicitně nastaveno "Počkat na dokončení...") - je to "vlastnost" či přehlédnutí?
Post Reply