FTP Plugin - Trvalé zapamatování adresy, uživ.jména a hesla

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
iX

FTP Plugin - Trvalé zapamatování adresy, uživ.jména a hesla

Post by iX » 23 May 2007, 13:40

:D :!:

V FTP bych velmi využil, pokud by si pamatoval (i po restartu Salamandra) nejmíň jednu, ale lépe i více položek. Nyní tam je jen Rychlé přpojení a Altap FTP. Když se připojím někam s využitím jména/hesla, po restartu S. to tam už není a musím to zas cely ručně vypisovat... :idea: :idea: :arrow: :arrow:

padik

Post by padik » 23 May 2007, 14:01

Pokud jsem to pochopil dobře, tak aby si Salamander zapamatoval FTP připojení, musíš si v dialogu kliknout na New, to vyplnit, potvrdit a nakonec ručně uložit konfiguraci Salamandera pokud se neukládá při ukončení programu.

iX

Post by iX » 24 May 2007, 10:40

:D Aháá 8)
Když já furt hledám tlačítko pro blby - Uložit. :lol: :wink:

David Grudnik
Posts: 50
Joined: 14 Dec 2005, 06:15

Post by David Grudnik » 24 May 2007, 16:27

iX wrote:Když já furt hledám tlačítko pro blby - Uložit. :lol: :wink:
To by se velice hodilo (alespoň mně). Osobně totiž nemám povoleno automatické ukládání konfigurace, takže vždycky musím zavřít a nově spustit AS, nastavit FTP a ručně uložit (abych si nenaboural svoji konfiguraci).

iX

Post by iX » 29 May 2007, 13:04

:D ! PŘESNĚ ten samý problém :lol: :lol: :arrow: :arrow:

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5197
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Post by Jan Rysavy » 29 May 2007, 15:35

iX, problematika ukládání konfigurace se řešila zde: http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=337

Pokud nám (do zmíněného vlákna) popíšete, proč máte vypnuté ukládání konfigurace, jsme schopni problém řešit.

merlin
Posts: 27
Joined: 21 Jan 2006, 18:19

Post by merlin » 07 Jun 2007, 11:40

Jan Rysavy wrote:iX, problematika ukládání konfigurace se řešila zde: http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=337

Pokud nám (do zmíněného vlákna) popíšete, proč máte vypnuté ukládání konfigurace, jsme schopni problém řešit.
Tak jsem pridal svuj nazor... Tak cekam ;-)

Post Reply