Obávám se, že tento problém nebude mít snadné řešení

" instance dostat poměrně složitě - je potřeba ve správci pluginů ftp uvolnit z paměti a opět spustit. Řešilo by to další tlačítko - "Obnovit", ale to už bychom problém obcházeli opravdu sáááhodloouhou cestou...
 " instance dostat poměrně složitě - je potřeba ve správci pluginů ftp uvolnit z paměti a opět spustit. Řešilo by to další tlačítko - "Obnovit", ale to už bychom problém obcházeli opravdu sáááhodloouhou cestou...  

Prijde mi to jako motat jabka s hruskamaJan Rysavy wrote:Znovu opakuji: kde jste něco takového viděl? Outlook, Office, Firefox, Opera, Visual Studio -- který z programů umí ukládat na tlačítko fragmenty konfigurace?
 Je to krasny argument ve stylu "nikdo jiny to nedela, nebudeme ani my". Jenze i ja se pridavam k tem, co maji ukladani konfigurace vypnute a nehodlam ho zapinat jen proto, ze vy si to prejete. A proc? Protoze nechci aby zadny program (nejen Salamander) si ukladal neco, co ja nechci. Nejde o rychlost, nejde ani o jednotlive sekce, jde o obecny pohled na vec - ja jsem uzivatel a ja rozhoduju o tom, co program dela. Asi tak
 Je to krasny argument ve stylu "nikdo jiny to nedela, nebudeme ani my". Jenze i ja se pridavam k tem, co maji ukladani konfigurace vypnute a nehodlam ho zapinat jen proto, ze vy si to prejete. A proc? Protoze nechci aby zadny program (nejen Salamander) si ukladal neco, co ja nechci. Nejde o rychlost, nejde ani o jednotlive sekce, jde o obecny pohled na vec - ja jsem uzivatel a ja rozhoduju o tom, co program dela. Asi tak  Je treba rozlisovat co je konfigurace a co je "dodatecny balast". Ukladani historie souboru, navstivenych cest atd to mi nevadi. je to standard. Viz treba naposledy otevrene soubory v editorech. Ale proc by si neco melo ukladat dalsi moje preklepy, prehmaty atd? Docasne si pretahnu do User menu exac a on se ulozi, docasne zmenim asociaci kompresniho pluginu, ono se to ulozi atd. To je to co nechci a tipuji ze nikdo z lidi, kteri se tady snazi rict sve argumenty. Ale Altap staff je, s prominutim, jako gramodeska
 Je treba rozlisovat co je konfigurace a co je "dodatecny balast". Ukladani historie souboru, navstivenych cest atd to mi nevadi. je to standard. Viz treba naposledy otevrene soubory v editorech. Ale proc by si neco melo ukladat dalsi moje preklepy, prehmaty atd? Docasne si pretahnu do User menu exac a on se ulozi, docasne zmenim asociaci kompresniho pluginu, ono se to ulozi atd. To je to co nechci a tipuji ze nikdo z lidi, kteri se tady snazi rict sve argumenty. Ale Altap staff je, s prominutim, jako gramodeska  Cili pokud to nechcete resit, reknete to a je to. Je zbytecne dokola se ptat a argumentovat. Nema to konce.
 Cili pokud to nechcete resit, reknete to a je to. Je zbytecne dokola se ptat a argumentovat. Nema to konce.

Situaci řešit chceme, ale svým příspěvkem jste nám nepomohl. Náš plán je:Raptor wrote:Cili pokud to nechcete resit, reknete to a je to.

To samozřejmě je ten nejmenší problém, voleb můžeme dát k dispozici celou řadu, viz konfigurační stránka Confirmations. Pravděpodobně by tato pravidla měla ovlivnit pouze automatické ukládání při ukončení Salamandera.ether wrote:Hodilo by se ale i samostatné ukládání User Menu a Hot Paths.
Ja Vas zdrzuji? Nectete, nereagujte, pokud mate ten pocit.Jan Rysavy wrote:Od uživatelů nyní potřebujeme popsat, co by pod AAA, BBB, CCC mělo jít vypnout a zapnout.
Zkuste místo obecného plácáním přijít s něčím konstruktivním nebo nás prosím nezdržujte.