Page 1 of 1

Zakazany pristup k suborom, sietove zlozky?

Posted: 10 Aug 2019, 13:58
by Diwiak
Zdravim,

po zmene na free opat pouzivam AS, a stale tie iste problemy - nevie otvarat/menit niektore subory (nazvy s diakritikou povacsinou), a nevie pristupovat na zdielane sietove zlozky - davam aj refresh, ale pod "Siet" nic nemam - pritom priamo cez windows to ide.
V minulosti som to riesil, len si uz nepamatam aky bol vysledok(presiel som na TC).

Vdaka!

Re: Zakazany pristup k suborom, sietove zlozky?

Posted: 10 Aug 2019, 14:12
by SelfMan
Ak sa jedna len o "beznu" diakritiku (slovencina, cestina), toto funguje v Salamandrovi bez problemov. Potrebne je len, aby si mnal korektne nastaveny system. Ostatne kodove stranky ako je rustina, azijske znaky etc. fungovat nebudu, retoze Salamander nepodporuje UNICODE.
Ak chces otejto teme vediet viac, na fore je uz o tejto tele kopec prispevkov, staci hladat UNICODE.

So sa tyka nefunkcnej siete, nenapisal si aku mas verziu a konfiguraciu Windows.

Re: Zakazany pristup k suborom, sietove zlozky?

Posted: 10 Aug 2019, 14:37
by Diwiak
Je tam napriklad makke "e" ceske a nejde. Uz som toto raz riesil ohladom jazykov atd. len si nepamatam a to bolo este na Win7.

Hladat a riesit nemam cas, radsej skoncim zase pri TC kde ide vsetko. Skoda, AS mi rozhranim a pluginmi vzdy vyhovoval viacej, dlho som ho pouzival, kym fungoval.

Inak je to Win 10 64b Pro EN defaultne, + Slovak Language pack.

Re: Zakazany pristup k suborom, sietove zlozky?

Posted: 10 Aug 2019, 14:51
by SelfMan
Toto je screenshot z AS4.0 32 bit na Windows 7
2019-08-10-Altap Salamander-001.png
2019-08-10-Altap Salamander-001.png (4.81 KiB) Viewed 1362 times
Chod podla navodu na:
https://www.isunshare.com/windows-10/ch ... ws-10.html
a prever ci tam mas nastavenu Slovencinu.