Chyba Windows Mobile Plugin

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Petyas
Posts: 30
Joined: 27 Jun 2006, 09:00

Chyba Windows Mobile Plugin

Post by Petyas » 10 Mar 2010, 11:46

V nove verzi 2.53 Beta 1 se mi objevila chyba s Windows Mobile Pluginem. Kopirovat/presouvat na zarizeni pomoci tohoto pluginu muzu. Kopirovat/presouvat/mazat ze zarizeni nemuzu. Vsechny operaci konci dialogem s hlaskou "(0) Operace byla dokončena úspěšně". Je to jen u mne nebo tento problem zaregistroval i nekdo jiny?

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Chyba Windows Mobile Plugin

Post by Jan Rysavy » 10 Mar 2010, 12:14

Na tomto pluginu se již roky nic neměnilo. Můžete prosím ověřit současnou instalací AS 2.52, že tam problém nenastává?

Raptor

Re: Chyba Windows Mobile Plugin

Post by Raptor » 10 Mar 2010, 13:17

Mi vse funguje jak ma.

Petyas
Posts: 30
Joined: 27 Jun 2006, 09:00

Re: Chyba Windows Mobile Plugin

Post by Petyas » 11 Mar 2010, 09:12

Hmm, tak tedy nevim kde byla chyba :-( Vcera jsem vypnul a znovu pustil AS, odpojil a znovu pripojil WM a nefungovalo. Dneska jiz vse funguje jak ma. Varim z vody, ale jedine co jsem vcera udelal, bylo ze jsem vypnul VMWare a dneska zase znovu spustil. :? No hlavne, ze to funguje.

No a kdyz se uz roky nedelal zasah do tohoto pluginu, nebyl by cas, na par zmen? Treba moznost kopirovat do/z WM v background procesu, jako klasicke kopirovani. Nebo moznost rozbalovat primo na WM. U toho vzdycky silim, kdyz si musim soubor nejprve rozbalit a pak teprve muzu kopirovat.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Chyba Windows Mobile Plugin

Post by Jan Rysavy » 11 Mar 2010, 09:31

Další vývoj na Windows Mobile neplánujeme. Pokud by byl zájem, mohli bychom pravděpodobně s autorem pluginu domluvit otevření/zpřístupnění jeho kódu (MS Visual C++ 6.0).

Post Reply