Spuštění "blocked" exáče

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
User avatar
Raptor
Posts: 705
Joined: 28 Jan 2006, 15:04
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Spuštění "blocked" exáče

Post by Raptor » 07 Feb 2017, 21:53

Posílal jsem již 2 reporty s tímto problémem, ale bez odpovědi. Zkusím tedy i přes fórum :-)

Mám stažený exáč z internetu přes IE a ten je blokovaný (nevím jak se to jmenuje, nebo jak to nazvat). V principu v properties je ta položka "unblock". Pokud jej z AS chci spustit, AS vytuhne a konec. Musím ho sestřelit. Standardně by se měl vyvolat ten windows dialog o povolení spuštění, nebo tak něco, ne?
--- Always the latest version of the Altap Salamander (x64) ---
--- Windows 10 (x64) - Insider build - Fast ring ---

User avatar
SelfMan
Posts: 924
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Re: Spuštění "blocked" exáče

Post by SelfMan » 08 Feb 2017, 21:26

Aky OS a aka "allways latest" verzia salamandra?
V akom rezime je spusteny? User mode alebo Administrator mode.

User avatar
Raptor
Posts: 705
Joined: 28 Jan 2006, 15:04
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Spuštění "blocked" exáče

Post by Raptor » 08 Feb 2017, 21:39

Myslim, ze to vsechno vyctou z dumpu, co jsem poslal ;-)
--- Always the latest version of the Altap Salamander (x64) ---
--- Windows 10 (x64) - Insider build - Fast ring ---

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Spuštění "blocked" exáče

Post by Jan Rysavy » 08 Feb 2017, 21:43

Bug reporty zpracováváme v dávkách, jednou za čas. Pomáháme si skripty, protože reportů jsou tisíce a není v našich silách je řešit po kusech. Věnujeme se jen nejčetnějším pádům.

Problémy které popisujete je lepší probrat takto na fóru.

User avatar
Raptor
Posts: 705
Joined: 28 Jan 2006, 15:04
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Spuštění "blocked" exáče

Post by Raptor » 08 Feb 2017, 21:47

Pravda, ale na foru se asi tezko zjisti ktery thread v AS zustal viset a na co ceka a zabije UI thread, ne?
--- Always the latest version of the Altap Salamander (x64) ---
--- Windows 10 (x64) - Insider build - Fast ring ---

User avatar
SelfMan
Posts: 924
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Re: Spuštění "blocked" exáče

Post by SelfMan » 08 Feb 2017, 21:51

Ja mam Win7 Pro, UAC off, AS ako admin a nemam s tym problem takto oznaceny exe subor spustit.

Post Reply