Dva monitory a Salamander

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
svejs

Dva monitory a Salamander

Post by svejs »

Dobrý den

používám plochu rozšířenou na dva monitory, přičemž na monitoru č. 2, který mám jako pomocný, je v podstatě trvale spuštěn Salamander pro práci se soubory a na monitoru č. 1 pracuji. Chci-li změnit v Salamanderu disk nebo rozbalit menu, roletka se nerozbalí na monitoru č. 2, ale na č. 1. Dost to otravuje. Je nějaké řešení?

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Post by stepand76 »

Pracuji stejně a nikdy se mi nic takového nestalo. Co jiné programy na druhém monitoru? Zlobí taky? Jakou verzi AS používáš?

svejs

Post by svejs »

Používám verzi 2.0, volná verze 1.52 to nedělala.
Jiné programy se obvykle chovají korektně.
Není to chyba počítače, ale Salamandera - vyzkoušeno i na jiných počítačích.
Děje se to pouze běží-li Salamander na monitoru č. 2.
Ještě bych poznamenal, že mám každý monitor jinak veliký (č. 1 je 17" a č. 2 15").

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Post by stepand76 »

svejs wrote:Používám verzi 2.0, volná verze 1.52 to nedělala.
A co 2.51? nebo 2.52b1?

Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 707
Joined: 08 Dec 2005, 14:33
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

RE: Dva monitory a Salamander

Post by Jan Patera »

svejs wrote:Používám verzi 2.0, volná verze 1.52 to nedělala.
Verze 2.0 je 8 let stara zalezitost. Od te doby byla podpora vice monitoru rozsirena. Nelze nez doporucit prechod na verzi 2.51.

User avatar
Mem
Posts: 202
Joined: 08 Mar 2006, 15:07
Contact:

Re:

Post by Mem »

svejs wrote:Není to chyba počítače, ale Salamandera - vyzkoušeno i na jiných počítačích.
S verzí 2.5 každopádně nemám na více monitorech problém

Post Reply