TEMP environment variable

This is a place for users to discuss Altap Salamander. Please feel free to ask, answer questions, and express your opinion. Please do not post problems, bug reports or feature requests here.
Pasha T.
Posts: 14
Joined: 14 Apr 2009, 20:51

TEMP environment variable

Post by Pasha T. »

After changing TEMP environment variable and restarting computer Salamander use old (before changing) TEMP folder.
Please, fix this.

therube
Posts: 634
Joined: 14 Dec 2006, 06:22

Re: TEMP environment variable

Post by therube »

Are you sure that %TMP% is set to a valid location?
Do other programs correctly use the new %TMP% location?
WinXP Pro SP3 or Win7 x86 | SS 2.54

User avatar
Ether
Posts: 1461
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: TEMP environment variable

Post by Ether »

Windows has two env vars to store the location of the temporary directory - TEMP and TMP. Did you change both of them? Also, where and how did you change it? The usual way (Control Panel > System > Advanced > Environment Variables) present two sets of env vars - the ones you want to change are labeled User Variables.

Note: the Encrypt & Decrypt plugin has a separate temporary directory setting.
Ελληνικά rulez.

Pasha T.
Posts: 14
Joined: 14 Apr 2009, 20:51

Re: TEMP environment variable

Post by Pasha T. »

My mistake.
No problem in new ver of Salamander.

therube
Posts: 634
Joined: 14 Dec 2006, 06:22

Re: TEMP environment variable

Post by therube »

And what was the mistake?
WinXP Pro SP3 or Win7 x86 | SS 2.54

Post Reply