3.06 hanging after seconds in Win-10 Virtual Machine (OSX)

Discussion of bugs and problems found in Altap Salamander. In your reports, please be as descriptive as possible, and report one incident per report. Do not post crash reports here, send us the generated bug report by email instead, please.
Robby
Posts: 11
Joined: 18 Aug 2006, 10:41

3.06 hanging after seconds in Win-10 Virtual Machine (OSX)

Post by Robby » 05 Sep 2015, 19:31

Hi, I run Win-10 (pro Insider View 10532) in a Parallels VM on OSX 10.10.5

Either the 64 or 32 bit version hang after several minutes. I need to kill the process and restart Salamander. This was not the case some time ago. Could this be caused by a Win-10 update? By a Parallels update?

I really don't have a clue where it's coming from. Robert

therube
Posts: 611
Joined: 14 Dec 2006, 06:22

Re: 3.06 hanging after seconds in Win-10 Virtual Machine (OS

Post by therube » 07 Sep 2015, 16:34

Maybe WhatIsHang - Get information about Windows software that stopped responding/freezing (hang) could provide some clues?

Run it, save a "hang report" & post a link to it (from like http://pastebin.com/ or similar).
WinXP Pro SP3 or Win7 x86 | SS 2.54

User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: 3.06 hanging after seconds in Win-10 Virtual Machine (OS

Post by Ether » 24 Oct 2015, 23:00

Ελληνικά rulez.

Robby
Posts: 11
Joined: 18 Aug 2006, 10:41

Re: 3.06 hanging after seconds in Win-10 Virtual Machine (OS

Post by Robby » 27 Oct 2015, 08:55

It seems that my problem went away after updating Parallels, Windows etc.

However, I'm going to x-check with the WhatIsHang tool to see if there is something suspicious. Overall the VM is very low-profile with mostly nothing installed.

Post Reply