PDF icons not displaying

Discussion of bugs and problems found in Altap Salamander. In your reports, please be as descriptive as possible, and report one incident per report. Do not post crash reports here, send us the generated bug report by email instead, please.
Thunesier
Posts: 5
Joined: 02 Jul 2008, 12:15

PDF icons not displaying

Post by Thunesier » 02 Jul 2008, 14:36

In Salamander 2.51 the icons for PDF files don't display properly in the detailed view on folder contents. I remember that shortly after installation of Acrobat 8.1.2 Professional, they did display correctly. The icons for all other file types are being displayed correctly (see attached screen shot).

I am not using the 'Use simple icons' drive options, I have re-read associations, increased the icon cache size to 2000 -- no help.

This is under Vista Ultimate w/SP1.

Any ideas?
Attachments
PDF_icons.png
screen shot of folder view
PDF_icons.png (31.9 KiB) Viewed 4175 times

cincura.net
Posts: 593
Joined: 09 Dec 2005, 17:30
Location: a step further
Contact:

Post by cincura.net » 02 Jul 2008, 21:54

View in Explorer is OK?
Jiri {x2} Cincura

Thunesier
Posts: 5
Joined: 02 Jul 2008, 12:15

Re: View in Explorer is okay.

Post by Thunesier » 03 Jul 2008, 09:19

Yes, the PDF icons do display correctly in Explorer (see attached screen shot).
Attachments
Explorer_icons.png
Folder view in Explorer
Explorer_icons.png (59.2 KiB) Viewed 4139 times

Tim
Posts: 44
Joined: 28 Jan 2006, 13:28
Location: Berlin

Post by Tim » 01 Sep 2008, 10:25

Try and repair Acrobat.
It solved my problem.

Cheers
Tim

Thunesier
Posts: 5
Joined: 02 Jul 2008, 12:15

Post by Thunesier » 01 Sep 2008, 11:29

Tim wrote:Try and repair Acrobat.
It solved my problem.

Cheers
Tim
Mine, too.
Thanks for the hint!

Konrad

Post Reply