ASb3 x64 - Win 8 - Mount ISO

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
Raptor

ASb3 x64 - Win 8 - Mount ISO

Post by Raptor » 29 Jun 2013, 15:57

Mám na disku ISO a to je asi nějaké nabořené. Pokud Kliknu pravým a dám "Mount", nic se nestane. Pokud to samé udělám z Exploreru, vyskočí chybová hláška "Couldn’t Mount File". Vypadá to, že AS ji ignoruje.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: ASb3 x64 - Win 8 - Mount ISO

Post by Jan Rysavy » 29 Jun 2013, 18:18

Obsahuje ISO citlivá data nebo by byla šance se k němu dostat?

Raptor

Re: ASb3 x64 - Win 8 - Mount ISO

Post by Raptor » 30 Jun 2013, 16:14

viz. PM

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: ASb3 x64 - Win 8 - Mount ISO

Post by Jan Rysavy » 30 Jun 2013, 16:36

Perfektní, už jsem to reprodukoval. Stačí vzít libovolný soubor a přejmenovat ho na .ISO. Pokus o Mount (součást Windows 8+) v Salamanderu nezobrazí chybu, zatímco v Exploreru ano. Nechodí 2.54 ani EAP 3.0b3. Díky za info!

Post Reply