Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
User avatar
MartinS
Posts: 106
Joined: 04 May 2006, 19:48
Location: Brno, Moravia

Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by MartinS » 03 Apr 2013, 19:26

Z 64 bitové verze Beta2 (jako Admin) mi to při spuštění souboru .sln vyhodí chybovou hlášku "Cannot find one or more components. Please reinstall the application". Z X86 verze, nebo Exploreru to spustí VS2012 v pořádku.

Je to nějaký problém u mne v počítači, nebo za to může AS?

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by Jan Rysavy » 03 Apr 2013, 19:59

Potvrzuji, reprodukoval jsem stejný problém. Podíváme se na to, díky za informaci!

User avatar
MartinS
Posts: 106
Joined: 04 May 2006, 19:48
Location: Brno, Moravia

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by MartinS » 10 Apr 2013, 09:45

Nejdou spustit i některé instalační programy. Buď se nestane vůbec nic, nebo vyskočí hláška že není dostupná složka (tuším PROGRAMDATA)

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by Jan Rysavy » 10 Apr 2013, 10:23

Díky za info. Dohledali jsme příčinu, je to zavlečená chyba v AS3.0b2, která vznikla při opravě http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=2&t=6188
Pokud je AS3.0b2 spuštěný AsAdmin, chybí env. proměnná SystemDrive=C:

Omlouvám se za komplikace, vydáme opravu. Petr pracuje na přepisu kopírovací rutiny pro urychlení kopírování po sítích. Jakmile vydáme testovací verzi, zahrneme tam opravu tohoto problému.

dpokluda
Posts: 18
Joined: 27 Jan 2009, 20:31
Location: Redmond, WA, U.S.A.
Contact:

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by dpokluda » 12 Apr 2013, 20:18

+1
Musel jsem prejit na 2.54. Prosim o fix asap.

User avatar
Augustus
Posts: 3
Joined: 10 Jan 2006, 21:14

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by Augustus » 14 Apr 2013, 14:39

Narazil jsem na stejný problém při používání Adobe Acrobatu a Zoner Photo Studia. Pokud mám Salamander spuštěný jako Admin, píše mi to, že je problém s licencí a programy tím pádem nejdou používat. Taktéž se tedy přimlouvám za rychlou opravu, ke starší verzi bez podpory x64 bych se již nerad vracel.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by Jan Rysavy » 18 Apr 2013, 08:33

Pravděpodobně stejný problém http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=6789

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Beta 2 x64 nejde spustit projekt VS2012

Post by Jan Rysavy » 17 Jun 2013, 16:03

Chyba opravena, díky za informace.

Post Reply