PB79 x86 PictView pád po vložení

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
User avatar
ino
Posts: 440
Joined: 09 Dec 2005, 14:59
Location: Brno, Czech Republic

PB79 x86 PictView pád po vložení

Post by ino » 29 Apr 2012, 18:40

Zdravím,

3.0 beta 1 mi na jednom počítači Eng WinXP plugin PictView sestřelí Salamandra a to při :
- zobrazení schránky se screenshotem Ctrl+Shift+B, nebo
- při vložení screenshotu Ctrl+V do zobrazeného obrázku.

Na druhém počítači s Cze WinXP vše funguje jak má. Vlákno zakládám pro případné otestování ostatními uživateli.

Log posílám bugreportem.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x86 PictView pád po vložení

Post by Jan Rysavy » 29 Apr 2012, 21:11

Report dorazil, díky. Spouštěčem problému je 16b barevné rozlišení:
Monitor 1: (0,0)-(1440,900) 1440x900 pixels, planes: 1, bits per pixel: 16, primary display
Chybu opravíme.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x86 PictView pád po vložení

Post by Jan Rysavy » 29 Apr 2012, 21:25

Opraveno. Jiný problém v této barevné hloubce jsem neobjevil. Díky za report!

User avatar
ino
Posts: 440
Joined: 09 Dec 2005, 14:59
Location: Brno, Czech Republic

Re: PB79 x86 PictView pád po vložení

Post by ino » 30 Apr 2012, 08:39

Jan Rysavy wrote:Report dorazil, díky. Spouštěčem problému je 16b barevné rozlišení:
Monitor 1: (0,0)-(1440,900) 1440x900 pixels, planes: 1, bits per pixel: 16, primary display
Chybu opravíme.
Díky za podrobné info, než bude nový build, přepnul jsem si na 32 bitů a už nepadá :D

Post Reply