Plugin na zastupce

Podpora vývojářů nových pluginů, oznámení o nových pluginech nezávislých autorů a diskuse o nich.
User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 24 Apr 2009, 11:43

Petr Solin wrote:Plugin by mel v SalamanderPluginEntry testovat verzi Salamandera a u starsich nez LAST_VERSION_OF_SALAMANDER (pro 2.52 beta 1 je to 23) vypisovat hlasku o nekompatibilite.
Díky, přesně tohle tam doplním.

Sigi
Posts: 45
Joined: 31 Dec 2005, 17:26
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Sigi » 16 Jun 2009, 19:33

bylo by mozne pridat moznost "prejit na cil a zavrit" ?

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 17 Jun 2009, 08:17

Sigi wrote:bylo by mozne pridat moznost "prejit na cil a zavrit" ?
Bylo.

User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Ether » 19 Aug 2009, 18:11

V souvislosti s příspěvkem o otvírání zástupců na síťový počítač jsem vyžkoušel, jak si s nimi poradí ShellLinkViewer. Koukám ale, že moc neporadí. Podobně na tom jsou zástupce ostatních entit v síti (typ Microsoft Network a skupina). Taky jsem našel jeden zástupce, který ukazuje pěkná čísilka místo skutečného cíle (řešením je zobrazit výchozí hodnotu příslušného CLSID); je to stejný typ jako Ovládací panely (dle mého soudu), ale jedná se o uživatelský software.
Attachments
lnks2.zip
Zástupce
(1.03 KiB) Downloaded 280 times
Ελληνικά rulez.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 20 Aug 2009, 12:13

Diky, jsem teď poměrně zaneprázdněn. Budu rád, když se mi podaří sestavit něco funkčního pro 2.52b2. Časem se k tomu určitě dostanu.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Jan Rysavy » 20 Aug 2009, 12:56

2.52b2 je z hlediska pluginů zpětně kompatibilní s 2.5 a 2.51, takže by neměl být žádný zádrhel?

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 24 Aug 2009, 23:20

Code: Select all

Verze 0.4.0 (24.8.2009)
-----------------------
[*] Opravena kompatibilita s AS 2.5, 2.51 a 2.52 beta 2.
[-] Opravena navigace pomocí klávesové zkratky Alt+Space v prohlížeči.
[+] Prázdné hodnoty nejsou výrazné.
[*] Upraveno pořadí parametrů.
[-] Ošetřen příkaz "Přejít na cíl" v případě nedostupného cíle.
[*] Po provedení příkazu "Přejít na cíl" dojde k zavření okna prohlížeče.

Legenda
-------
[*] Změna
[-] Oprava chyby
[+] Nová funkce, vylepšení
Plugin je k dispozici zde:
http://sites.google.com/site/stepand76/asplugins

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 24 Aug 2009, 23:51

Jan Rysavy wrote:2.52b2 je z hlediska pluginů zpětně kompatibilní s 2.5 a 2.51, takže by neměl být žádný zádrhel?
Zádrhel tam byl (viz příspěvek od Petra Šolína v tomto vlákně). Teď už by to mělo být OK.

User avatar
Raptor
Posts: 704
Joined: 28 Jan 2006, 15:04
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Raptor » 03 Sep 2009, 15:07

Zdravim, narazil jsem na maly bug. Mam link, ktery jsem zkopiroval z jineho pocitace na svuj. Cilem neni aby fungoval, proste ho potrebuju. Pokud si dam info, vyskoci jen dialog

Code: Select all

---------------------------
Error
---------------------------
Error loading information on shell link from file '%s'.
---------------------------
[OK]
---------------------------
A jako perlicka na zaver, pokud to zavru (ESC nebo Enter) a chci prohlizet ten link znovu (nebo i jiny), zobrazi se okno s chybou nebo i s validnim linkem "pod" aplikaci. Nikdy neni nahore. Takze v pripade chyby se jevi ze to vytuhlo a on je tam jen schovany dialog.

Link prikladam.
link.zip
(1.17 KiB) Downloaded 301 times
--- Always the latest version of the Altap Salamander (x64) ---
--- Windows 10 (x64) - Insider build - Fast ring ---

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 03 Sep 2009, 15:17

Díky za report. Jaké je číslo verze?

User avatar
Raptor
Posts: 704
Joined: 28 Jan 2006, 15:04
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Raptor » 03 Sep 2009, 15:18

stepand76 wrote:Díky za report. Jaké je číslo verze?
Posledni (doufam) 0.4.0 na AS 2.52
--- Always the latest version of the Altap Salamander (x64) ---
--- Windows 10 (x64) - Insider build - Fast ring ---

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 03 Sep 2009, 15:32

Potvrzuji, opravím.

Sigi
Posts: 45
Joined: 31 Dec 2005, 17:26
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Sigi » 04 Sep 2009, 13:44

stepand76 wrote:[*] Po provedení příkazu "Přejít na cíl" dojde k zavření okna prohlížeče.
diky za tento update.
Bylo by mozne tlacitku "prejit na cil" pridat klavesovou zkratku F3?
(kliknu si na zastupce, dam F3, prohlidnu si obsah, a pak bud F3 prejdu na cil, nebo ESC zrusim prohlizeni.)
diky

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 453
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin na zastupce

Post by stepand76 » 04 Sep 2009, 13:46

Sigi wrote:diky za tento update.
Bylo by mozne tlacitku "prejit na cil" pridat klavesovou zkratku F3?
Jo.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: Plugin na zastupce

Post by Jan Rysavy » 04 Sep 2009, 13:54

Nebyl by lepší SPACE (příkaz Focus), který se používá ve Find okně, v prohlížečích, atd?

Post Reply