WinSCP "Refresh" option.

Support for developers of new plugins, third-party plugin announcements and discussions.
Grzegorz
Posts: 3
Joined: 04 Jun 2010, 15:01

WinSCP "Refresh" option.

Post by Grzegorz » 06 Oct 2010, 17:30

I often find myself working on the server using multiple tools/connections. And there is a problem if I create a new file in the directory using different tool than WinSCP, because WinSCP doesn't see it. In such case I need to either disconnect and connect again or upload and delete a file, just so WinSCP refreshed the content of remote directory.

Is there any chance of adding a "Refresh" option to WinSCP plugin, so to force it to show actual content of remote directory?

Thanks,
Grzegorz

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5196
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: WinSCP "Refresh" option.

Post by Jan Rysavy » 06 Oct 2010, 18:12

The Refresh command (Ctrl+R) doesn't work in this case?

Grzegorz
Posts: 3
Joined: 04 Jun 2010, 15:01

Re: WinSCP "Refresh" option.

Post by Grzegorz » 07 Oct 2010, 23:58

It does! I haven't noticed it before - I somehow expected it to be in the context menu of WinSCP "drive".

Now I see it present in the menu "Left" and "Right", also Ctrl+F9 or Ctrl+R. I wish I knew it earlier. :)

Thanks for the help!

Post Reply