Vyhodnocení dvou soutěží České televize k olympijským hrám

U příležitosti ZOH 2010 tu pro vás byla každý den po dobu těchto Her exkluzivní soutěž České televize, v níž na vás čekali velmi zajímavé výhry. Kdo z vás se stal výhercem? A také jak dopadla soutěž o olympijská trička ČT?

celý článek »

Vyhodnocení dvou soutěží České televize k olympijským hrámVancouver se s olympiádou rozloučil, štafetu předal SočiOhlasy na finálový zápas hokejového turnajeKanada porazila USA 3:2 v prodloužení a je olympijským vítězem
zvolte olympijský sport:

Rozhovor s...

Rozhovor s...

Jaromír Bosák zpovídal české sportovce přímo ve Vancouveru. Podívejte se na záznam všech těchto interview s českými hvězdami.

Fejetony

Fejetony

Jakub Bažant se ve svých fejetonech zabýval zákulisím Her a dalšími zajímavostmi o olympiádě i o městě Vancouveru.

Česká želízka

Česká želízka

Osobnosti české výpravy odpovídaly před ZOH na 10 otázek na daná témata. Jak si s dotazníkem poradili Sáblíková a spol.?

Aukce dresu

Aukce dresu

Výsledky aukce o originální dres české hokejové reprezentace podepsaný všemi hráči národního týmu. Kdo se stal jeho majitelem?

1.3.2010
MIROSLAV LANGER: Deset nejlepších jízd této olympiády (samozřejmě jen podle mne)
Miroslav Langer

Má mít komentátor subjektivní názor a má ho prezentovat ve vysílání? To je otázka. Krasobruslení je subjektivní sport a součástí jeho sledování není jen – promiňte ten výraz – lehce bezduché fandění klubové barvě, ale záměrné subjektivní posuzování sportovního a zároveň estetického výkonu.

více »

1.3.2010
ROBERT ZÁRUBA: Zlaté slzy a všechny barvy Kanady
Robert Záruba

„Zlaté hry dostaly svůj poslední drahokam,“ zněl komentář kanadského kolegy po té, co Sydney Crosby ukončil poslední finále 21.zimních olympijských her. A zrovna on dostal tu úplně poslední zlatou medaili, kterou se složila kompletní mozaika jedinečných her.

více »

1.3.2010
TOMÁŠ JÍLEK: Pel-mel z poslední mix-zóny
Tomáš Jílek

Poslední soutěž olympiády = poslední návštěva mix-zóny, stísněného a na pohled nijak atraktivního prostředí, kde vás od sportovců dělí kovový plůtek a pozadí vytvářejí tmavě modré závěsy, jen místy oživené symboly her. A jako vždy (a tentokrát snad ještě o stupeň výš) prostor naplněný emocemi nejrůznějších kvalit – vždyť se bojovalo o zlato v národním kanadském sportu a průběh zápasu navíc pořádně potrápil nervové soustavy fanoušků obou odvěkých rivalů.

více »

28.2.2010
ONDŘEJ TOMEK: Rozlučka s ledovým korytem
Ondřej Tomek

Dnes jsem se rozloučil s areálem Whistler Sliding Center. Po rovných dvou týdnech závodů, které se zastavily jen na dva dny mezi jednotlivými disciplínami bobistů. Když jsem areál opouštěl, měl jsem smíšené pocity. Normálně bych byl po zakončení dvoutýdenní práce spokojen, že se všechno zvládlo, a všechny disciplíny měly něco do sebe. Tentokráte to neplatí.

více »

« 1 2 3 4 5 ... » »|