Velice casto by se mi hodila fronta nejen pro kopirovani, ale pro vsechny operace obecne.
napr: presun dat z flash disku, kopirovani novych dat na flash disk (pred jeho vyprazdnenim by tam nevlezly), archivace prvne presunutych dat.
nebo: neco kopiruju a mam toho ve fronte vic, mezitim ale na stejnem disku potrebuju neco smazat, tak si mazani ve fronte operaci presunu nahoru treba pod probihajici operaci a nemusim si hlidat jestli uz se neco dokopirovalo.
Uznavam ze ty priklady jsou blbe, ale snad chapete myslenku.
Fronta nejen kopirovani
Fronta kopiravani se tu pravda jiz mnohokrat probirala, ale o co se tu zada a k cemu se priklanim i ja, je moznost "zafrontovat" vsechny operace: Kopirovani z archivu, Mazani, Presouvani na FTP, Archivace, ....
A k tomu by se jiste hodila sprava fronty/vice front s moznosti menit poradi operaci a prehazovat operace mezi jednotlivymi frontami. (na tohle tu jiz nekde vlakno je)
A k tomu by se jiste hodila sprava fronty/vice front s moznosti menit poradi operaci a prehazovat operace mezi jednotlivymi frontami. (na tohle tu jiz nekde vlakno je)
Ja vim ze se to fronta kopirovani probira casto, ale nemluvim jen o ni.SelfMan wrote:Uz sa to tu preberalo vela krat...
Stacilo prehladat forum
Ano ano. tak nejak bych si to taky predstavoval.zarevak wrote:...
A k tomu by se jiste hodila sprava fronty/vice front s moznosti menit poradi operaci a prehazovat operace mezi jednotlivymi frontami...
Nikde jsem takove vlakno nenasel, az ted kdyz jsem ho hledal jsem nasel zminky o tomto v jednotlivych topicich o frontach kopirovani, takze je mozne ze to vubec neni muj napadzarevak wrote:...
(na tohle tu jiz nekde vlakno je)

Urcite by to ale byla super vec.

moznosti je obrovske mnozstvi, jednoduse se to pise, ale urcite slozite provadi. Doufam ze se tento navrh ujme a ve verzi 4, 5 se ho dockame

-
-
To teda koukám, co všechno jde vymyslet. Já měl vždy zato, že správa souborů je prostředkem k práci a ne cílem práce... Jak vidím ty požadavky, tak mám obavu, abysme v našem "správci souborů" nepotřebovali ještě správce front, protože uhlídat kde se s čím a kam "šouplo" a aby se nesnažilo hýbat s něčím, co už tu vlastně nebude až ty fronty "dofrontí" k určité operaci, to bude celkem nadlidský výkon...
A když už, tak rovnou udělejte fronty front, aby se ty fronty mohly dle potřeby předbíhat a pozdržovat
A když už, tak rovnou udělejte fronty front, aby se ty fronty mohly dle potřeby předbíhat a pozdržovat

-