V poslední verzi 2.52beta1 nezobrazují se správně ikony souborů ve formátu DWG.
Je to chyba, nebo to lze nějak nastavit?
DWGicon.dll je nainstalováno a v nastavení zaškrtnuto.
Altap Salamander 2.51 zobrazuje správně, viz příloha.
Ikony souborů DWG
Ikony souborů DWG
- Attachments
-
- DWG icony.gif (29.13 KiB) Viewed 6392 times
-
- Icon Overlays.GIF (24.74 KiB) Viewed 6392 times
-
- ALTAP Staff
Během testování jsem právě zjistil dva poznatky:
1) DWGicon.dll shell extension je zřejmě pouze poskytovatel ikon, ale neřeší Icon Overlays (jako to například dělá Tortoise SVN, které nad ikony původní domaluje symboly vyjadřující aktuální stav souborů). Položka AcSignIcon, která je vidět na seznamu Icon Overlays bude zřejmě patřit jiné shell extension, tipoval bych nějakou komponentu AutoCADu. Zkuste schválně v AS 2.51 vypnout volbu "Display custom icon overlays", pravděpodobně v panelu stále uvidíte správné ikony s verzí DWG. Případně tuto volbu zkuste vypnout i v AS 2.52 beta 1.
2) Zkusil jsem DWGicon.dll nainstalovat do Windows XP a problém s AS 2.52 beta 1 se mi nedaří reprodukovat. Viz příloha. Zlobí to u Vás systematicky nebo pouze občas?
Edit: po vložení do fóra vidím, že se u mě chyba také projevila! Při testování to bylo OK.
1) DWGicon.dll shell extension je zřejmě pouze poskytovatel ikon, ale neřeší Icon Overlays (jako to například dělá Tortoise SVN, které nad ikony původní domaluje symboly vyjadřující aktuální stav souborů). Položka AcSignIcon, která je vidět na seznamu Icon Overlays bude zřejmě patřit jiné shell extension, tipoval bych nějakou komponentu AutoCADu. Zkuste schválně v AS 2.51 vypnout volbu "Display custom icon overlays", pravděpodobně v panelu stále uvidíte správné ikony s verzí DWG. Případně tuto volbu zkuste vypnout i v AS 2.52 beta 1.
2) Zkusil jsem DWGicon.dll nainstalovat do Windows XP a problém s AS 2.52 beta 1 se mi nedaří reprodukovat. Viz příloha. Zlobí to u Vás systematicky nebo pouze občas?
Edit: po vložení do fóra vidím, že se u mě chyba také projevila! Při testování to bylo OK.
- Attachments
-
- dwgicon.png (28.96 KiB) Viewed 6381 times
Ikony souborů DWG
Problém zobrazení je stálý a je stejný na dvou různých PC.
Po vypnutí "Display custom icon overlays" je zobrazení stejné
v obou AS - viz obrázek
Po vypnutí "Display custom icon overlays" je zobrazení stejné
v obou AS - viz obrázek
- Attachments
-
- Zobrazeni_bez_DWGicon_dll.gif (24.98 KiB) Viewed 6344 times
-
- ALTAP Staff