Zdravím,
dnes som náhodou objavil tento súborový manažér
http://fileforum.betanews.com/detail/Ju ... 32179152/1
no a celkom ma po inštalácii zmiatol. Víď screen shot dolu.
JustManager - žeby kópia AS ?
JustManager - žeby kópia AS ?
- Attachments
-
- 01-about.png (62.66 KiB) Viewed 9036 times
-
- 02-nastavenie.png (40.49 KiB) Viewed 9037 times
-
- 03-nastavenie.png (29.44 KiB) Viewed 9037 times
-
- 04-nastavenie.png (36.69 KiB) Viewed 9037 times
-
- ALTAP Staff
Re: JustManager - žeby kópia AS ?
AS není zrovna původní koncept
Kořeny jsou v NC, následně se jeho klony různě proplétaly a konvergovaly.
Zaujalo mě teď, že ve Windows 8 Exploreru lze nakopírovat do schránky cestu k souboru (v Salamanderu Alt+Insert). Jinak vypadá Windows 8 Explorer stále zoufale neohrabaný a pomalý. Někdy bych si rád dal závody v produktivitě s někým, kdo tu věc používá pro správu souborů.
Kořeny jsou v NC, následně se jeho klony různě proplétaly a konvergovaly.
Zaujalo mě teď, že ve Windows 8 Exploreru lze nakopírovat do schránky cestu k souboru (v Salamanderu Alt+Insert). Jinak vypadá Windows 8 Explorer stále zoufale neohrabaný a pomalý. Někdy bych si rád dal závody v produktivitě s někým, kdo tu věc používá pro správu souborů.
LOL tak o mě pobavilo.Jan Rysavy wrote: Někdy bych si rád dal závody v produktivitě s někým, kdo tu věc používá pro správu souborů.
Největší slabina windowsů byl vždy pravý klik - než to prohrabalo divoce fragmentované registry, aby mohly zobrazit místní nabídku a v něm položku "Vytvořit adresář"... nemluvě o funkci drag-and-lost, aneb, něco jsem někam omylem přesunul...
To by byl závod jako mezi ferrari a chodcem (chodit umíme všichni - explorer je na každém počítači s windowsy, kdežto ferrari si pořídí jen někteří (až na to, že AS není zdaleka tak drahý)).
PS: sorry za offtopic, ale neudržel jsem se.
Nejsem si úplně jistý, co je tam matoucí.AD7 wrote:no a celkom ma po inštalácii zmiatol
Ale když už se bavíme o matení, díval se někdo někdy na Multi Commandera?
Ελληνικά rulez.
Ta podobnost, podobnost...Ether wrote:Nejsem si úplně jistý, co je tam matoucí.AD7 wrote:no a celkom ma po inštalácii zmiatol