Dnes som na softpedia.com objavil Multi Commander - http://multicommander.com/features.
Trochu som sa s ním pohral a obsahuje pár pekných a zaujímavých vecí, ktoré ako verím jedného pekného dňa objavím aj v AS.
Multi Commander - inšpirácia
Re: Multi Commander - inšpirácia
Sorry, ale tento post mi příjde jako naprosto zbytečný výkřik do tmy.
Mnohem užitečnější by bylo, zmínit jaké jsou "těch pár" zajímavých a pěkný věcí a jak fungují. Potom by se dalo uvažovat i do přesunutí vlákna do Návrhů na zlepšení.
Ale to snad ani není potřeba takovému letitému uživateli připomínat.
Mnohem užitečnější by bylo, zmínit jaké jsou "těch pár" zajímavých a pěkný věcí a jak fungují. Potom by se dalo uvažovat i do přesunutí vlákna do Návrhů na zlepšení.
Ale to snad ani není potřeba takovému letitému uživateli připomínat.
Zdravím,
na uvedenej stránke má autor programu výborne teda na jedničku spracovaný popis celého programu. Pripadalo mi to zbytočné niečo z toho sem kopírovať.
Takže:
1) výborne prepracovaná logika práce s TAB-mi.
2) prezeranie obsahu adresárov pri zapnutom strome
celková rýchlosť a možnosti programu, pluginy (v príprave je SDK), 64-bitová verzia, ...
S programom som pracoval niekoľko hodín, a musím povadať, že po AS je to ďalší jediný TOP správca súborov. Zanechá za sebou aj TC.
na uvedenej stránke má autor programu výborne teda na jedničku spracovaný popis celého programu. Pripadalo mi to zbytočné niečo z toho sem kopírovať.
Takže:
1) výborne prepracovaná logika práce s TAB-mi.
2) prezeranie obsahu adresárov pri zapnutom strome
celková rýchlosť a možnosti programu, pluginy (v príprave je SDK), 64-bitová verzia, ...
S programom som pracoval niekoľko hodín, a musím povadať, že po AS je to ďalší jediný TOP správca súborov. Zanechá za sebou aj TC.
Skúsil som ten program, má síce taby a asi mnoho funkcií, ale nepáči sa mi, asi by som si naň nezvykol. Možno, keby to bola jediná možnosť a keby neexistoval Salamander. A nemá ani slovenský preklad
Program má UI v naprostých začiatkoch, súhlasím.
Ale keď sa pozrieme späť na AS 2.0 alebo 1.5x tak tiež sa len usmejeme... a sme hodne radi za 2.54.
Ale keď sa pozrieme späť na AS 2.0 alebo 1.5x tak tiež sa len usmejeme... a sme hodne radi za 2.54.