Sharepoint: "Empty name has no sense here."

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Vorkronor

Sharepoint: "Empty name has no sense here."

Post by Vorkronor »

Dobrý den,

mám problém s připojením k sharepointu pomocí Servant Salamandera.

V místech v síti mám náš pracovní sharepoint adresář, ale když si jej chci otevřít v SS, tak to selže s hláškou "Error changing directory" (v titulku okna) "Empty name has no sense here".

Normálně jdu přes Right > Change Drive > Network Neighborhood. Pak naskočí okno s "My network places" (mám anglické WinXP SP2), kde jsou dvě položky "Entire Network" a to mé místo mířící na sharepoint. Jakmile jej označím a dám ok, tak to hodí onu zmiňovanou chybovou hlášku.

Edit: Zapomněl jsem poznamenat, že Sharepoint jede přes HTTPS a to místo v síti má adresu "https://neco.server.cosi/adresar"

díky za jakoukoliv radu

P.S.: neporadil ani google, ani search tady na fórech :(
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Servant Salamander podporuje cesty typu C:\, D:\, atd. a dále UNC cesty ve tvaru \\server\share.

Pokud Sharepoint neumí poskytnout cesty v tomto tvaru, není šance se na něj ze Salamandera dostat. Pravděpodobně by to znamenalo implementaci file-system pluginu (jako je FTP nebo WinSCP).
Post Reply