Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Narazil jsem zrejme na dalsi chybu PictView 2.08. BMP soubor s rozlisenim 1400x1050 se mi zobrazi jen "zdrcnuty" uprostred Prohlizec integrovany ve WinXP i IrfanView 4.2 ho zobrazi normalne.
Zivan wrote:Narazil jsem zrejme na dalsi chybu PictView 2.08. BMP soubor s rozlisenim 1400x1050 se mi zobrazi jen "zdrcnuty" uprostred Prohlizec integrovany ve WinXP i IrfanView 4.2 ho zobrazi normalne.
PictView jej zobrazi spravne. Nasel jsem naopak bug ve Photoshopu CS3, kde zrejme dojde k nejakemu preteceni a zobrazi jej jako vertikalni carku. PictView a jine inteligentni prohlizece a editory berou v potaz DPI. Primitivni prohlizece jej ignoruji. Vami poskytnuty obrazek ma deklarovane rozliseni 262165 x 2083228 dpm, coz vychazi na cca 6660 x 52927 dpi, jak je videt v Image Properties (klavesa F3).
P.S. priste radeji prikladejte prilohy do prispevku, nepouzivejte docasna uloziste na webu