Renamer plugin - strip trailing spaces

Podpora vývojářů nových pluginů, oznámení o nových pluginech nezávislých autorů a diskuse o nich.

Renamer plugin - strip trailing spaces

Postby SelfMan » Thu May 28, 2009 7:07 pm

Prijal by som drobne rozsirenie renamer pluginu, ktore by umoznovalo automaticke odstranovanie medzier na zaciatku a na konci nazvu suboru. Momentalne to len hodi "warning" vykricnik.

[x] Strip trailing spaces
SelfMan

Re: Renamer plugin - strip trailing spaces

Postby Ether » Sun Jun 14, 2009 10:00 pm

Myšlenka je to pěkná, ale tohle v klidu zvládnou RegExp a při jednoduchém přejmenovávání mi taková situace nepřipadá moc pravděpodobná. Příklad?
Ελληνικά rulez.
Ether

Postby SelfMan » Mon Jun 15, 2009 1:01 am

Stalo sa mi niekolko krat, ze som premenovaval subory obsahujuce medzery, z ktorych som ozeraval zaciatok nazvu.
Nejde mi teraz o to, ze by sa to nedalo osetrit regularkami, ale o to, ze takyto stav by mohol salamander osetrit automaticky, kedze medzery na zaciatku a na konci nazvu nie su povolene.
SelfMan

Postby Jan Patera » Mon Jun 15, 2009 8:44 am

ether wrote:Myšlenka je to pěkná, ale tohle v klidu zvládnou RegExp a při jednoduchém přejmenovávání mi taková situace nepřipadá moc pravděpodobná. Příklad?
Troufam si tvrdit, ze 99.9% uzivatelu neumi regularni vyrazy (a ja mezi ne patrim). Nicmene souhlasim, ze nema cenu delat separatni funkce, ktere nevyuzije 99.9% uzivatelu. Salamander (jako dnes vetsina aplikaci), ma spoustu funkci, kterou nevyuzije 99% uzivatelu. Takze pokud se ukaze, ze by tuto funkci vyuzilo alespon 2% ;-), tak bych nebyl v zasade proti jejimu pridani.
Ja sam jsem uz nekolikrat orezaval trailing i leading spaces, ale vzdy to byla jednorazova akce na jednom souboru, ktery podivne prosel jako priloha mailu, takze smysl pro pridani do Renameru take moc nevidim.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Postby SelfMan » Mon Jun 15, 2009 10:21 am

Netvrdim, ze by to mala byt zrovna separatna funkcia. AS to moze robit aj automaticky vzhladom na podla mna zbytocne zobrazovany warning. Ja som sa s tym stretol uz niekolko krat a regularne vyrazy pritom ovladam.
SelfMan

Return to Vývoj pluginů